1 июл. 2022 г., 21:18

Лято в Ловеч 

  Поэзия
191 1 2

      

   Лято в Ловеч

 

Нежно потрепват листата,

слънце в небето блести,

пръска то цветна позлата,

в светло земята краси!

 

Осъмът пак лъкатуши,

сребърни нишки плете,

по бреговете красиви

всичко в зелено расте.

 

Водните лилии чудни –

розово - бели на цвят,

тук при юзината в Ловеч

радва ни техният свят.

 

Липсват ми само очите

с цвят на далечна мечта…

Нека са хубави дните

и да блестят с красота!

 

         Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??