10 июл. 2016 г., 08:16

Лятото 

  Поэзия » Другая
404 0 4

Аз имам тия четири стени.

И помня, някога сънувах

(веднъж, когато сън ме улови)

лятото отвън да ги целува.
 

Аз имам тия четири стени

и нищичко не знам отвъд,

но стига ми край тях за миг

лятото да свърне своя път.

 

Аз имам своите безконечни дни

и ни един от тях не струва,

щом нищо повече от четири стени

от памти века не сънувам.

 

Аз гледам тия четири стени

и дните ми така минават.

И мисля, сън не ме ли улови,

за лятото, което не познавам.

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??