16 окт. 2008 г., 12:39

Лъжа 

  Поэзия
625 0 5

Перфектна е във своята лъжа:
умело се преструва, че обича,
а просто си играе със плътта
на някого, когото ненавижда.

 
Защото и харесва да е зла,
не са и нужни нeчий милувки,
за да се почувства на жена,
и стигат няколко прокажени целувки.

После пак е сякаш на върха,
ликува, все едно е победила,
да замаскира слабостта
миг, преди да се е самоубила.

© Ивето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??