В лъжата ти е цялата ми мъка,
понеже ме излъга да умра.
Лъжа е, че душата е безсмъртна,
че твоята е нежна и добра.
О, хвърли мен и моя дух на кръста,
посърнах от жестокия ти грях.
Лъжата ти ме стяга като пръстен,
а истински за теб живях!
© Небесен Владетел Все права защищены