21.12.2022 г., 18:24 ч.

Лъжата ти ме стяга... 

  Поезия » Любовна
194 1 2

В лъжата ти е цялата ми мъка,

понеже ме излъга да умра.

Лъжа е, че душата е безсмъртна,

че твоята е нежна и добра.

 

О, хвърли мен и моя дух на кръста,

посърнах от жестокия ти грях.

Лъжата ти ме стяга като пръстен,

а истински за теб живях!

© Небесен Владетел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??