Dec 21, 2022, 6:24 PM

Лъжата ти ме стяга... 

  Poetry » Love
195 1 2

В лъжата ти е цялата ми мъка,

понеже ме излъга да умра.

Лъжа е, че душата е безсмъртна,

че твоята е нежна и добра.

 

О, хвърли мен и моя дух на кръста,

посърнах от жестокия ти грях.

Лъжата ти ме стяга като пръстен,

а истински за теб живях!

© Небесен Владетел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??