21 dic 2022, 18:24

Лъжата ти ме стяга... 

  Poesía » De amor
193 1 2

В лъжата ти е цялата ми мъка,

понеже ме излъга да умра.

Лъжа е, че душата е безсмъртна,

че твоята е нежна и добра.

 

О, хвърли мен и моя дух на кръста,

посърнах от жестокия ти грях.

Лъжата ти ме стяга като пръстен,

а истински за теб живях!

© Небесен Владетел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??