Имаш приятел,
роднини - добри!
На тяхната обич
отвръщаш с лъжи!
Ти мамиш, използваш,
живееш с измама!
Така си се влюбил
в личната драма!
На теб не разчитат
и вяра ти нямат!
Създал си си имидж
на мамещ овчар!
Пълниш се с радост,
когат' изиграеш!
Но за да успееш,
рискуваш на зар!
Живееш в свой свят,
прекрасен, красив!
Но за да го имаш,
измама ти трябва!
Дори не усещаш,
когато използваш!
Но чудиш се още
що никой не вярва!
© Матей Константинов Все права защищены