Jun 22, 2012, 10:56 AM

Лъжец 

  Poetry » Phylosophy
527 0 0

Имаш приятел,

роднини - добри!

На тяхната обич

отвръщаш с лъжи!

 

Ти мамиш, използваш,

живееш с измама!

Така си се влюбил 

в личната драма!

 

На теб не разчитат

и вяра ти нямат!

Създал си си имидж 

на мамещ овчар!

 

Пълниш се с радост,

когат' изиграеш!

Но за да успееш,

рискуваш на зар!

 

Живееш в свой свят,

прекрасен, красив!

Но за да го имаш,

измама ти трябва!

 

Дори не усещаш,

когато използваш!

Но чудиш се още 

що никой не вярва!

© Матей Константинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??