5 окт. 2008 г., 13:09

Лъки - моето кученце 

  Поэзия » Другая
619 0 1
Лъки - моето кученце

Не ще забравя онзи ден,
когато вкъщи мама те донесе,
най-красивият подарък бе за мен
и колко радост в живота ми ти внесе.

Пухкава топчица бяла,
с черна главичка и умни очички,
в зимния хлад пролетта бе изгряла,
щом гушна се Лъки в мойте ръчички.

Дете невръстно бях тогава,
ти - малко кученце игриво.
Всеки миг превръщахме в забава,
заедно пораснахме, щастливо.

Да можех днес да избирам,
ще поискам времето да спре.
И всяка вечер, като се прибирам,
да ме посреща на вратата любимото гласче.


Лъки, която този месец става на 16 год.

© Вероника Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Мнго красиво куче! Да ти е живо и здраво, да слушаш още дълги години гласчето му вечер и децата ти да израснат с него!
Предложения
: ??:??