Любовта е
желанието ми
да си винаги щастлива
Любовта
е въздухът,
който ти давам от собствените си дробове
Любовта е
в тишината
между осъзнати грешки и тяхното поправяне
Любовта е
свободата ти,
за да откриеш по-добро за себе си
Любовта
е и доверието ми в теб -
само ти за себе си знаеш кое е най-правилно
Любовта е
за разстоянието,
което всеки път изминавам щом ме повикаш
Но любовта не е взискателна... стига ми само да съществуваш.
© Аделина Все права защищены