19.03.2019 г., 8:58 ч.

Любовта е 

  Поезия » Друга
717 0 0

Любовта е

желанието ми

да си винаги щастлива

 

Любовта

е въздухът,

който ти давам от собствените си дробове

 

Любовта е

в тишината

между осъзнати грешки и тяхното поправяне

 

Любовта е

свободата ти,

за да откриеш по-добро за себе си

 

Любовта

 е и доверието ми в теб -

само ти за себе си знаеш кое е най-правилно

 

Любовта е 

за разстоянието,

което всеки път изминавам щом ме повикаш

 

Но любовта не е взискателна... стига ми само да съществуваш.

© Аделина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??