6 янв. 2012 г., 13:30

Люби ме 

  Поэзия » Любовная
781 0 6

 

Люби ме нежно, жадно и без думи,

и без да казваш колко ме обичаш…

И нека всяка ласка помежду ни

като река безмълвно да изтича...

 

Люби ме бавно, сливай се със мене,

превръщай във едно телата наши.

Не искам нищо в тебе да променям.

Единствено промяната ме плаши...

 

Люби ме силно, после, в мен притихнал,

поемай аромата ми политнал,

докато – свел очи, заспиш усмихнат,

а аз щастлива в теб се взирам скрито...

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??