8 февр. 2009 г., 10:36

Любими... 

  Поэзия
671 0 0


Отгде дойде, създание любимо?
Не зная и не искам да те знам...
Едничко ми остана от душата ти красива,
но което прави ме щастлива.

Дали любов е, или пък желание неудържимо?
Защо горя, когато видя те, създание любимо?
Защо пламтя като искра ранима?
Защо обичам те, кажи ми?

© Яна Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??