16 мар. 2010 г., 11:38

Любими мой 

  Поэзия » Любовная
6417 1 0

 

 



Аз ще бъда 
винаги до теб, любими.

Не забравяй никога това.

Затвори очи и ще ме видиш, ще ме усетиш

там някъде в нощта.

Знам, че ме обичаш все повече,

  знам го, защото го

усещам с всичките си сетива.                                                                            



Очите ти блестят, щом някой назове името ми.

Очите ми блестят, щом някой назове името ти.

Винаги ще бъда твоя, любими,

и в сънищата си, и в 

нощта.

Винаги ще бъда твоя, любими.

И в живота, и в любовта.

Обичам те, любими,

и никой няма да ме спре в това.

Обичай ме и ти, любими.



И знам ,че никой няма да ни спре

по пътя на любовта.

Ще бъдем заедно винаги с теб,

ръка за ръка.



 

Защо не ме разбираш ти, любими?

Ах, защо?

Поне за миг поспри и помисли.

Поспри и помисли

как се нараняваме, любими,

и то за глупави неща!



 


Протягам аз към теб,  любими,
моята ръка,

но често пъти тя остава във въздуха сама.

Поспри и помисли, любими, защо е винаги сама.

Поспри и помисли,

защо понякога забравяш да я хванеш сам в 

нощта.

 

Написах ти, любими, тези думи и слова,

за да ти кажа аз, любими, за чувствата на моята
душа.

 

Поспри и помисли, любими.

Защо се чувства тя толкова сама,

помисли си ти, любими.

За миг единствен се поспри и помисли!!!

© Жасмина Неделчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??