Любоff
Подтичвах след теб умислен и тъжен
и свалях звезди и планети,
а ти снизходетелно вдигаше вежда,
флиртуваше с други поети.
Какво ли не правих, какво ли не струвах,
уви, беше всичко залудо,
додето "Харесваш ми!" някой написа,
и стана истинско чудо.
Май не бях вече нищожен и бледен,
досаден, романтичен и лесен,
изведнъж се превърнах в обект интригуващ,
чаровен, дори интересен.
На свой ред сега пък аз се халосвам,
отказвам и скъпа напитка,
отдавна се каня злобно да кажа:
"Късно е либе за китка. :)"
Ха-хаха-хаха!
Куш, 16-ти ноември 2014 година - неделя
© Куш Все права защищены
Куш, усмихна ме!
Не бъди толкова лош!
Личи си, че ще простиш....
Поздрави!
Прощавам ами. Който обича-прощава.