14 мая 2007 г., 23:21

Любов 

  Поэзия
730 0 0
Ако някога не съм до
тебе вече!
Ти търси ме в капките
от пролетният дъжд!
Ако някога не съм при
тебе вече!
Потърси ме във шума от
падащите есенни листа!
Аз ще бъда в аромата от
цъфтящите дървета!
И ще съм във летните
горещи нощи!
И ще нося спомена от падаща
снежинка,
паднала, изгубена за миг!
Аз ще бъда там, където е
сърцето!
Където всяка болка, всяка обич,
всеки спомен,
ще носят името: любов! 

© Сандра Неста Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??