19 нояб. 2007 г., 18:30

Любов 

  Поэзия » Любовная
854 0 14

Днеска любов заваля...

На едри парцали

се сипе и всичко застла!

Душата ми гали...

 

Приказна гледка красива!

Колко любов наваля...

Дали ще стигне да скрие

цялата мъка в света?

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??