3 янв. 2008 г., 12:01

Любов 

  Поэзия » Любовная
744 0 8

ЛЮБОВ

 

В море от ласките на залеза в нощта
изгрява нежна тишина,
в любов от нежност потапяме се аз и ти
в едничка наша самота.


Обичам те и търся те с надеждата
на искреност и вяра в светлина.
Обичам погледа изгарящ
и топлещ моята душа.

 

Да, няма вяра без любов
и в просяк те превърнах
с моя зов.

 

Обичам те и търся нежна ласка в нощта,
щом срещна я, потапям се във любовта.

© Елеонора Миладинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??