30 мая 2007 г., 08:26

Любов (2) 

  Поэзия
615 0 7
 Любов,
 всичко почва с теб.
 Любов,
 осветила моят ден.
 
 Аз дори не знам кога
 открих те в тишината,
 но знам: оттогава света
 забрави самотата.
 Любов - малка капка
 от синьото небе,
 цъфнала с твойта усмивка
 за точния човек.
 Любов, продължила живота
 на нечия душа,
 ускорила тя възхода
 на небесната дъга.
 И когато аз запознах се
 с тази омайна съдба,
 почувствах се главен герой
 в история една.
 О, какво е прекрасната слава
 да си героя на любовта.
 
 Любов,
 ти си този живот.
 Любов,
 и в другия искам да съм твой.
 
 13.05.2007  16:40

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??