Един във друг тела сме вплели
и с чувства гоним тишината.
Дори без звук – щастливи, смели,
гори в очите лудост свята.
С ръце в коси, с мечти от вятър,
потегляме по сладък път.
Прегърнали без страх Луната,
душите ни ведно туптят.
© Данаил Таков Все права защищены