24.04.2018 г., 12:09 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна, Друга
655 5 4

Един във друг тела сме вплели

и с чувства гоним тишината.

Дори без звук – щастливи, смели,

гори в очите лудост свята.

 

С ръце в коси, с мечти от вятър,

потегляме по сладък път.

Прегърнали без страх Луната,

душите ни ведно туптят.

 

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??