1 мая 2016 г., 00:30

Любов 

  Поэзия » Другая
252 0 0

Кога зашумят буките....
Ти догниваш бавно.
И излизат костите...
И белеят гадно.

 

А мухи там няма.
Тях даже ги е гнус
Дори цялата поляна,
Изсъхна, и пропи се с твоя вкус.

 

Никой не те знай къде си.
Никой и не ще.
И всеки сам ще се обеси,
Пред черното ти сърчице.

 

Но догнивай,
Оттърви света от твойто зло.
Во век поляната е гола.
Гола, без едно листо.

© Кирил Гечев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??