27 сент. 2012 г., 10:52

Любов 

  Поэзия » Любовная
598 0 0

Тя беше толкова красива,

нежна и игрива!

Всички вярваха в следата,

която се остави на земята.

 

Тя беше чиста и неопетнена,

с парче от теб и мен съединена.

Дива и изгаряща преди,

а сега - къде е тя, кажи!


Какво направих, не разбрах,
аз  вярвах само в теб и  в нас.

Къде остана ти сега, забрави ли я?!

Изчезна твоята следа...

 

Мислих, че нашата любов ще бъде вечна,

завинаги ще блика в нашите сърца,

но ето – няма я сега,

изгори ти  моята душа!

© Елена Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??