В очите ми греят звезди,
в сърцето ми огън гори,
в душата ми пламна пожар,
а има ли в огъня жар?
Обикнах те, щом те видях,
влюбих се, страдах, пламтях.
В пожара на своята душа
и в огъня на двете сърца.
Гледам твоето лице,
обичам твоето сърце.
Ще има и в огъня жар,
щом има любовен пожар.
© Димитър Михов Все права защищены
в сърцето ми огън гори
И поезията ти грее, Митко! Твори! Поздрав!