2.06.2012 г., 11:23 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
945 0 3

В очите ми греят звезди,

в сърцето ми огън гори,

в душата ми пламна пожар,

а има ли в огъня жар?

 

Обикнах те, щом те видях,

влюбих се, страдах, пламтях.

В пожара на своята душа

и в огъня на двете сърца.

 

Гледам твоето лице,

обичам твоето сърце.

Ще има и в огъня жар,

щом има любовен пожар.

© Димитър Михов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??