2 jun 2012, 11:23

Любов 

  Poesía » De amor
977 0 3

В очите ми греят звезди,

в сърцето ми огън гори,

в душата ми пламна пожар,

а има ли в огъня жар?

 

Обикнах те, щом те видях,

влюбих се, страдах, пламтях.

В пожара на своята душа

и в огъня на двете сърца.

 

Гледам твоето лице,

обичам твоето сърце.

Ще има и в огъня жар,

щом има любовен пожар.

© Димитър Михов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??