Когато те няма, не искам да живея.
Когато те няма, искам да ослепея.
Но какво да направя - ти обичаш нея!
Обикнах те още когато те видях,
обикнах те, щом лика ти съзрях!
Него харесвах - детска игра.
Не мога да те забравя просто така,
от любов по тебе вечер не мога да спя.
© Мария Киманова Все права защищены