26.05.2009 г., 21:22 ч.

Любов 

  Поезия » Друга
564 0 0

Когато те няма, не искам да живея.

Когато те няма, искам да ослепея.

Но какво да направя - ти обичаш нея!

 

Обикнах те още когато те видях,

обикнах те, щом лика ти съзрях!

 

Него харесвах - детска игра.

Не мога да те забравя просто така,

от любов по тебе вечер не мога да спя.

 

© Мария Киманова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??