14 февр. 2006 г., 19:02

Любов 

  Поэзия
789 0 3
Любов – магическа реалност,
За други може би опастност,
Но пак остава си красива,
И сладка и необяснимо дива...

Любов – болезнена надежда,
На много хора истинска одежда,
И разказ толкова опианяващ,
Измислен свят, но завладяващ...

Любов – красиво чувство,
Изваяно в едно изкуство,
Талант да можеш да обичаш,
В едничък смисъл ти да се заричаш...

Любов – небесна арка,
Достигаща високо небосклона,
И прелестна свободна птица,
Надраскана случайно скица...

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??