Feb 14, 2006, 7:02 PM

Любов 

  Poetry
790 0 3
Любов – магическа реалност,
За други може би опастност,
Но пак остава си красива,
И сладка и необяснимо дива...

Любов – болезнена надежда,
На много хора истинска одежда,
И разказ толкова опианяващ,
Измислен свят, но завладяващ...

Любов – красиво чувство,
Изваяно в едно изкуство,
Талант да можеш да обичаш,
В едничък смисъл ти да се заричаш...

Любов – небесна арка,
Достигаща високо небосклона,
И прелестна свободна птица,
Надраскана случайно скица...

© Петя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??