14 февр. 2010 г., 17:03

Любов... 

  Поэзия » Любовная
1197 0 39

 

 

                                         сълза
                 от очи кехлибарени
                 музика на шепот мил
                 мислите ми с обич
                 погалени...

                 целувка
                 на устни меки и топли
                 ручей кротко потекъл
                 мило в душата ми
                 ромолящ...

                 милувка
                 на пръсти от обичане
                 нежно тайнство люлее
                 гърдите ми проникнало
                 в мен...

                 топлина
                 по дланите стича се
                 сълза в очи кехлибарени
                 нега нежна струи
                 от обичане...

 

        http://www.youtube.com/watch?v=L8e2eng42HQ  

 

                  МУЗИКА>>> MEMORY  

 

 

 

       

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??