17 авг. 2016 г., 21:25

Любов 

  Поэзия
272 0 3

По-лесно е проблема да подминеш...

По-лесно е да кимаш със глава.

После всичко да захвърлиш

и да живееш в лъжа.

Но трябва ли така да се живее?

С таз измамна суета.

За любовта не трябва ли

със нежност да се борим!?

А не да я въздигане с лъжа.

Любов тъй сладка, тъй омайна,

тъй мамещо отровна в сладостта...

Любов за всеки отредена.

Макар подправена с сълзи,

горчилка... С нежна ласка и тъга.

Очи затваряш сърцето страда.

Затихнало в копнеж и страст.

Как искаш в утрото да видиш...

До теб да се усмихва тя.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??