29 окт. 2017 г., 00:22

Любов 

  Поэзия » Любовная
548 0 2

Любов

 

Далече съм и близо съм дo тебе

и зная - някъде в нощта си ти.

Разтапям се във спомен нежен,

а дъждът вали, вали, вали...

 

Със мен ли бе, или сънувах?

Докосвах ли те, или не?

Реалност ли бе, или бленувах -

изгарят още моите ръце...

 

Ти страст ли бе, или мечтание -

копнеж, желание, една тъга?

Усещам твоето ухание -

пулсират чувствата ми във нощта.

 

Ти тук си и си тъй далече,

от мен, любов - и стих искри...

Със трепет чакам те, но вече

дъждът вали, вали, вали...

 

Мария Димитрова-Вълкова

 

© Maria Valkova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??