23 авг. 2018 г., 13:01

Любов 

  Поэзия » Любовная
662 2 3

Няма да те моля да забравиш.
Няма да те търся до среднощ. 
Ще си легна тихичко в леглото
и ще чакам да ме стоплиш с дъх.
Няма да разпитвам, да човъркам.
Няма да съм пълен егоист.
Аз съм тук, ела си. 
Не сега, когато си готов... 
Няма да изисквам. А ще давам.
Имам много. Простичка любов.

© Veselina Petrova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??