Няма да те моля да забравиш.
Няма да те търся до среднощ.
Ще си легна тихичко в леглото
и ще чакам да ме стоплиш с дъх.
Няма да разпитвам, да човъркам.
Няма да съм пълен егоист.
Аз съм тук, ела си.
Не сега, когато си готов...
Няма да изисквам. А ще давам.
Имам много. Простичка любов.
© Veselina Petrova All rights reserved.