Кажи, изгубих ли те, този път?
А как ще дишам, от сега насетне?
Не ми достига, вече, въздухът.
Задушно ми е, и ми е ледено,
и двете.
Ти, всъщност, знаеш ли,
че ако беше мой,
аз щях да захаросам облаците,
бели.
Птиците и техните ята,
бих върнала,
и косите, посивели,
в злато бих превърнала.
До онзи свят
на смърт и на разруха,
бих стигнала, за теб,
ако знам, че ти ме чакаш там,
...любов.
© Елмаз Все права защищены