2 окт. 2020 г., 07:11

Любов, 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
391 1 0

несретнице злощастна!

Охулват те вовеки,

защото ти си крясък 

във душата на човека.

Там мирно е, и тихо, 

всичко следва своя ред. 

Но идваш с глух, болезнен писък

и възцаряваш хаос навред.

А щом замлъкнеш- става тихо.

Или душите ни са оглушели.

© Доротея Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??