2.10.2020 г., 7:11 ч.

Любов, 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
386 1 0

несретнице злощастна!

Охулват те вовеки,

защото ти си крясък 

във душата на човека.

Там мирно е, и тихо, 

всичко следва своя ред. 

Но идваш с глух, болезнен писък

и възцаряваш хаос навред.

А щом замлъкнеш- става тихо.

Или душите ни са оглушели.

© Доротея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??