22 апр. 2021 г., 07:35

Любов 

  Поэзия
280 1 7

Любов като зора разлиства

рубинени лъчисти арки,

сърдечната река е чиста,

а чувствата са риби ярки,

 

а чувствата са птици бели,

зелени точки и безкрайни,

игрива вселюбяща смелост,

изригващи златисти тайни.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??