15 дек. 2013 г., 21:50  

Любов е мойто име 

  Поэзия
552 1 15

Ти мислиш, че съм още лош.
Но чувствам се почти разлистен.
И казваш ми "да спиш във кош".
"В съня си ще намериш пристан".

 

Нанесох се под твой покров.
Предишното сега си спомних.
А болката потъна в ров.
Във нощите аз бях бездомник.

 

И сливах се със зъл апаш.
Във огъня на всяка клада.
Пък пътят ми е бил мираж.
Над бездните така съм сядал.

 

Оставих ти следи от кръв.
Сред почерка на бяла зима.
Сърцето ми е топъл дъх.
Да! "Любов" е мойто име!

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??