4 авг. 2008 г., 06:46

Любов е това... 

  Поэзия » Любовная
2916 0 82

 

 

 

                     Любов е, момче...

                     за любов

                     ти говорят очите ми,

                     виж

                     дреха след дреха

                     как от тебе събличат.

 

                     Любов е, момче...

                     за любов

                     пеят гърдите ми,

                     виж

                     как щастливо

                     танцуват в ръцете ти.

 

                     Любов е, момче...

                     мост за любов

                     ти правят бедрата ми,

                     виж

                     как ухаят на нежност

                     влюбени мигове.

 

                     Любов е, момче...

                     любов е...

                     давай, давай нататък

                     за нея

                     за нея, момче и за мен

                     всичко дай без остатък...

 

                                                     Музика...   It's A Heartache

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??