Само с теб мога да дишам
само с теб съм спокойна
само когато ти си до мене
чувствам мирът в душата.
Само от тебе се вдъхновявам,
стихове пиша без да се спирам,
търся и търся най-верните думи
чувствата мои с тях да опиша.
И се чудя дали е достатъчно
само да кажа, че те обичам.
Дали от тези две думи тъй-хубави
какво си за мен ще узнаеш -
Любов единствена и безкрайна.
© Йълдъз Пелтекова Все права защищены