28.05.2014 г., 19:45 ч.

Любов: единствена и безкрайна 

  Поезия » Любовна
804 0 0

Само с теб мога да дишам

само с теб съм спокойна

само когато ти си до мене

чувствам мирът в душата.

 

Само от тебе се вдъхновявам,

стихове пиша без да се спирам,

търся и търся най-верните думи

чувствата мои с тях да опиша.

 

И се чудя дали е достатъчно

само да кажа, че те обичам.

Дали от тези две думи тъй-хубави

какво си за мен ще узнаеш -

Любов единствена и безкрайна.

© Йълдъз Пелтекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??