Любов и болка
Ти, свята моя ненагледна,
моя болка и тъга,
колко много аз за теб тъгувам,
мечтая и трептя.
Любов безкрайна и пълна с топлина,
нежна и искрена бъди със мен,
не ме съсипвай в този миг сега,
бъди желана кат жена.
Когато идвам аз при теб,
не ме кори за мойте изневери,
приеми ме с мойте грехове.
Сложи глава на мойте рамене...
Обичам те и винаги ще бъда аз до теб!
Ще бъда твойта сянка и любов.
Бъди такава, каквато си сега,
бъди желана като всеки път жена!
© Виктор Все права защищены