3.12.2007 г., 23:21 ч.

Любов и болка 

  Поезия » Любовна
548 0 2

Любов и болка

Ти, свята моя ненагледна,

моя болка и тъга,

колко много аз за теб тъгувам,

мечтая и трептя.

 

Любов безкрайна и пълна с топлина,

нежна и искрена бъди със мен,

не ме съсипвай в този миг сега,

бъди желана кат жена.

 

Когато идвам аз при теб,

не ме кори за мойте изневери,

приеми ме с мойте грехове.

Сложи глава на мойте рамене...

 

Обичам те и винаги ще бъда аз до теб!

Ще бъда твойта сянка и любов.

Бъди такава, каквато си сега,

бъди желана като всеки път жена!

© Виктор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??