ЛЮБОВ И ЕСЕН
Тук съм днес, навън е есен...
чувам тиха птича песен,
птици пеят в благослов,
но няма никъде любов.
Падат с грация листата,
нежен вятър ги подмята,
след този ден ще дойде нов,
но няма никъде любов.
Пак ще сядам вечер рано,
ще слушам запис на пиано
и чаят даже е готов,
но няма никъде любов.
Любов от мене неоткрита
нейде се самотно скита,
може би ще ми помаха,
но зарязва сиромаха
и сиромаха сам остава...
любов... любовно се продава...
© Методи Стоименов Все права защищены