Oct 13, 2013, 8:24 PM  

Любов и есен 

  Poetry » Phylosophy
431 0 0


     
  
                                         ЛЮБОВ И ЕСЕН

                                Тук съм днес, навън е есен...
                                чувам тиха птича песен,
 
                                птици пеят в благослов,
                                но няма никъде любов.
             
                                Падат с грация листата,
                                нежен вятър ги подмята,

                                след този ден ще дойде нов,
                                но няма никъде любов.

                                Пак ще сядам вечер рано,
                                ще слушам запис на пиано
 
                                и чаят даже е готов,
                                но няма никъде любов.
                                 
                                Любов от мене неоткрита
                                нейде се самотно скита,

                                може би ще ми помаха,
                                но зарязва сиромаха

                                и сиромаха сам остава...
                                любов... любовно се продава... 
 
 
     

© Методи Стоименов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??