8 февр. 2008 г., 10:14

Любов и омраза 

  Поэзия » Гражданская
1280 0 29

В пиесата на нашата омраза

отдавна пуснаха правостоящи!...

И все отвън напират на талази

любопитни, със очи искрящи...

 

 

 

 

На сцената съседна, в прашна зала,

в сумрака на човешкото съмнение,

най-верните поклонници събрала,

Любовта танцува във забвение...

 

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??