Feb 8, 2008, 10:14 AM

Любов и омраза 

  Poetry » Civilian
1325 0 29

В пиесата на нашата омраза

отдавна пуснаха правостоящи!...

И все отвън напират на талази

любопитни, със очи искрящи...

 

 

 

 

На сцената съседна, в прашна зала,

в сумрака на човешкото съмнение,

най-верните поклонници събрала,

Любовта танцува във забвение...

 

© АГОП КАСПАРЯН All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??